Какво е да си на стаж в INSYS?

Тази есен INSYS посрещна първите си стажанти в Бургас. Компанията предостави възможност на две момчета, учещи в Бургас да се докоснат до работа с изключителни професионалисти в сферата на програмирането и маркетинга. Те станаха свидетели на работата на компанията с международните й партньори и клиенти. Стажантската програма беше разработена с цел да покрие многобройни задачи […]

Тази есен INSYS посрещна първите си стажанти в Бургас. Компанията предостави възможност на две момчета, учещи в Бургас да се докоснат до работа с изключителни професионалисти в сферата на програмирането и маркетинга. Те станаха свидетели на работата на компанията с международните й партньори и клиенти.

Стажантската програма беше разработена с цел да покрие многобройни задачи във всеки един аспект от процеса на изработката на уеб софтуер и уеб сайтове. От създаване на концепция и прототип, през дизайн и програмиране до тестване, инсталиране и техническа поддръжка. Стажантите проведоха срещи с представители и служители на компанията и взеха участие в седмичните оперативни дискусии. По време на стажа стажантите бяха ангажирани и с изготвяне на маркетингови материали, подготовка на маркетингов план и стратегия, с което те да придобият представа за реалната работна среда и опит в ИТ компания, лидер в своята пазарна ниша в Бургас.

Момчетата бяха наградени и със сертификати за завършена стажантска програма от INSYS. За да разберем какви са техните впечатления от компанията и приключилия стаж се срещнахме с тях. Ето и интервюто с един от стажантите в INSYS през сезон есен-зима 2017/2018.
Димитър Деляков е на 21 години, родом от Бургас, в момента учи софтуерно инженерство в Университет Проф. д-р Асен Златаров.